CREATE

“Mijn passie en liefde voor herscheppen en creëren is duidelijk zichtbaar in mijn woning, mijn tuin en de schuur.  Het hergebruik van bouwmaterialen en het behoud van karakteristieke elementen uit de voormalige schuur is terug te vinden in het multifunctionele gebouw met een werkplek, expositieplek en slaapplek.  Alle items in de ruimtes hebben hun eigen verleden, vertellen hun eigen verhaal.” 

[CREATE – WORKSHOP & MORE]
TO-RE-CREATE biedt diverse workshops en creatieve evenementen waarbij wordt samen gewerkt  met diverse  creatieve en inspirerende mensen. Het uitgangspunt van elke workshop is de balans te vinden tussen de creatieve uitdaging en het directe plezier van creëren. Ga je mee op een ontdekkingsreis naar je eigen creatie? Het resultaat is altijd verrassend. Het aanbod aan kunst is steeds weer anders: schilderijen, beeldend, poëzie, cradle to cradle items. Jaarlijks staat in de kunstkamer een nieuw thema centraal voor nieuwe inspiratie. Kom en beleef! 

 

De kosten voor de workshop is afhankelijk van de aanbieder en de materialen. De kosten zijn € 35-€ 55,- per dagdeel en € 65- € 100 voor de hele dag. Bij de prijs inbegrepen zijn koffie, thee en water en bij een hele dag ook de lunch. Wil je ook nog blijven slapen?Dat kan. Dan krijg je 15% korting op de B&B-prijs.

Planning 2020 in het najaar beschikbaar

Ben je een creatieve workshopaanbieder? Neem contact op met mij.

Workshop kalender

© 2018 TO-RE-CREATE gemaakt door HAAY marketing, communicatie & ontwerp